Akik már...
"Hiába fürösztöd önmagadban,Csak másban moshatod meg arcodat."

Miben segít a pszichodráma?

  • Megérted, hogy bizonyos helyzetekben, miért úgy viselkedsz. 
  • Sőt elindul egy folyamat, amitől egyre könnyebben veszed az akadályokat.
  • Olyan kapcsolatokat tudsz lezárni, megérteni, amiket eddig nem tudtál, hogy teret adj valami újnak.
  • Tisztázódnak érzéseid.
  • Változol azaz fejlődsz önismeretben, vagyis többet fogsz tudni saját magadról és érzéseidről, kapcsolataidról.
  • Vagyis továbblépsz.

Ők mondták...

"Sokáig kételkedtem a pszichodrámában. Azt gondoltam, hogy ez csak unatkozó emberek felesleges időtöltése...Aztán végül beadtam a derekam és elmentem egy csoportba. Lassú bemelegedés után rájöttem az ízére. Tudok-e őszinte lenni magammal szemben? Szembe tudok-e nézni a sebzettségemmel? Mások őszinte játéka fokozatosannyitotta a szívemet. Nem az az erős, aki tökéletes és nincs mivel dolgoznia. Az az igazán erős, aki felismeri a gyengeségeit, szembe mer nézni vele, és változtatni szeretne rajta. Mindenkinek ajánlom."

Károly, 41


"A csoportban megküzdhettem a legfélelmetesebb érzéssel, ami minden nap velem volt: a szorongással, ami sok élethelyzetben gátolt. Szemtől szemben küzdhettem vele a játékban és legyőzhettem, ami nagyon felszabadító volt."Ági, 41

"Nekem az jelentette a legtöbbet, hogy a csoportban megfogalmazhattam azokat a kérdéseimet, amire a mindennapi pörgésemben nem volt lehetőségem. Igazából a csoportban "értem utol magamat", érkeztem meg magamhoz."
Laci, 30  "Nagyon sok erőt adott, ahogy a csoportban megosztottuk egymással azt, ki miben van, mivel küzd, mik az örömei. Olyan jó volt látni és hallani, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki küzd az életével. Mindig azt gondoltam előtte, hogy ilyen gondjaim csak nekem vannak."
Eszter, 29


"Visszatekintve hihetetlen sokat fejlődtem a csoportban. Nem is gondoltam volna az elején, hogy ekkora utat fogok bejárni!"
Rita, 34  


"Életem delején (40) jártam pszichodráma csoportba. Még most is merítek (64) az ott megélt "újra születés" élményemből és a testi bajaimat megjelenítő képből. A többiek játéka során olyan helyzetekben vehettem részt, amik segítenek mások megértésében. Az, hogy most úgy érzem, sikeres az életem, a csoport- élménynek is köszönhetem."
 Mária, 64

Lépj tovább velünk!

"Hittel tedd meg az első lépést! Nem kell hozzá látnod az egész lépcsőt, csak az első lépcsőfokot."