Induló csoport
"Az élet a finomításról szól, nem a tökéletességről."

Gyere és lépj tovább velünk, ha ezek a szavak bármelyike is leírja érzéseidet, élethelyzetedet: hiány, kudarc, tehetetlenség, megrekedés, céltalanság, üresség, és/vagy ezekre vágysz: teljesség, siker, elfogadás, megértés, tisztán látás, tovább lépés és/vagy mert inspirációra van szükséged, érdekel az önismeret/csoport, és elindulnál velünk egy önismereti úton.

Amit tudnod kell:

2017. szeptemberétől 2018. júniusáig tart ez a csoport, a találkozások nagyjából két hetente hétfőn 18:00-22:00 lesznek (az ünnapnapok miatt néha felborul). Összesen 90 órát fogunk együtt tölteni. (Pszichodramatikusan 120 órának számít.)

Anyagiakat tekintve egy esti alkalom 5000 Ft, de az egy év alatt négyszer lesz szombati, hosszabb alkalom (10:00-18:00, ami 10000 Ft-ot jelent).

A csoport indulása előtt szeretnénk veled találkozni, hogy megismerjük egymást, személyes motivációdat, illetve lehetőséget adjunk neked arra, hogy feltehesd kérdéseidet a csoporttal és bármi egyébbel kapcsolatban (természetesen ingyenes). Az elköteleződésről az első csoport ülés után beszélünk. Lépj tovább velünk most!

Csoport alkalom helyszíne: Pince A30

"A legfontosabb találkozásokat a lelkek előre megbeszélik egymással, amikor a testek még nem is látták egymást."

Pince A30

1094, Budapest, Angyal utca 30.

lepjtovabbmost@gmail.com

Lépj tovább velünk!

"Hittel tedd meg az első lépést! Nem kell hozzá látnod az egész lépcsőt, csak az első lépcsőfokot."