Induló csoport
"Az élet a finomításról szól, nem a tökéletességről."

Gyere és lépj tovább velünk, ha ezek a szavak bármelyike is leírja érzéseidet, élethelyzetedet: hiány, kudarc, tehetetlenség, megrekedés, céltalanság, üresség, és/vagy ezekre vágysz: teljesség, siker, elfogadás, megértés, tisztán látás, tovább lépés és/vagy mert inspirációra van szükséged, érdekel az önismeret/csoport, és elindulnál velünk egy önismereti úton.

Amit tudnod kell:

2018. szeptemberétől 2019. júniusáig tart ez a csoport, a találkozások nagyjából két hetente hétfőn 18:00-22:00 lesznek (az ünnepnapok miatt néha felborul). Összesen 90 órát fogunk együtt tölteni.

Anyagiakat tekintve egy esti alkalom 5000 Ft, de az egy év alatt négyszer lesz szombati, hosszabb alkalom (10:00-18:00, ami 10000 Ft-ot jelent).

Egy csoport maximum 18 főből áll.

A csoport indulása előtt szeretnénk veled találkozni, hogy megismerj minket és mi is Téged, személyes motivációdat, illetve lehetőséget adjunk neked arra, hogy feltehesd kérdéseidet a csoporttal és bármi egyébbel kapcsolatban (természetesen ingyenes). Az elköteleződésről az első csoport ülés után beszélünk. 

A jelentkezéseket időrendi sorrendben fogadunk el.

A csoport Magyar Pszichodráma Egyesület keretein belül zajlik. Pszichodráma asszisztens előképzésébe nem számít bele. Szupervízor személye dr. Daubner Béla.

Lépj tovább velünk most!

Csoport alkalom helyszíne: Pince A30

"A legfontosabb találkozásokat a lelkek előre megbeszélik egymással, amikor a testek még nem is látták egymást."

Pince A30

1094, Budapest, Angyal utca 30.

lepjtovabbmost@gmail.com

Lépj tovább velünk!

"Hittel tedd meg az első lépést! Nem kell hozzá látnod az egész lépcsőt, csak az első lépcsőfokot."