Induló csoport

"Az élet a finomításról szól, nem a tökéletességről."

Gyere és lépj tovább velünk, ha ezek a szavak bármelyike is leírja érzéseidet, élethelyzetedet: hiány, kudarc, tehetetlenség, megrekedés, céltalanság, üresség, és/vagy ezekre vágysz: teljesség, siker, elfogadás, megértés, tisztán látás, tovább lépés és/vagy mert inspirációra van szükséged, érdekel az önismeret/csoport, és elindulnál velünk egy önismereti úton.

Következő csoportunk 2024. szeptemberében indul. A találkozások kéthetente hétfő 18:00-22:00 között vannak. Összesen 120 dramatikus órát fogunk együtt tölteni, kereken 1 évet. A csoport alkalmak pontos napjait jelentkezés esetén elküldjük.

Két csoportot indítunk: egyet a budai -, és egyet a pesti oldalon. A két csoport között nincs átjárás: vagy az egyikhez csatlakozol, vagy a másikhoz. Kérjük, jelentkezés esetén írjad meg nekünk, hogy melyikbe jelentkezel.

Egy csoport maximum 16 főből áll.

A csoport indulása előtt szeretnénk veled találkozni, hogy megismerj minket és mi is Téged, személyes motivációdat, illetve lehetőséget adjunk neked arra, hogy feltehesd kérdéseidet a csoporttal és bármi egyébbel kapcsolatban (ingyenes).

A jelentkezéseket időrendi sorrend alapján fogadunk.

A csoport Magyar Pszichodráma Egyesület keretein belül zajlik. Pszichodráma asszisztensi előképzés önismereti első szakaszába 120 órában számít bele.

Egy hétfői alkalom ára 14.000 Ft.

Lépj tovább velünk most!

"A legfontosabb találkozásokat a lelkek előre megbeszélik egymással, amikor a testek még nem is látták egymást."

PESTI részen: Soul Stage

1066, Budapest, Erzsébet körút 58.

BUDAI részen: Közös Lépés

1123, Budapest, Alkotás utca 15.

lepjtovabbmost@gmail.com

Lépj tovább velünk!

"Hittel tedd meg az első lépést! Nem kell hozzá látnod az egész lépcsőt, csak az első lépcsőfokot."

Ha jelentkeznél a csoportba, vagy kérdésed van, írj nekünk

e-mailben: lepjtovabbmost@gmail.com

vagy űrlapon (sajnos gyakran az emailünket spambe teszi a rendszer, ezért vagy csekkoljad azt is le a válaszunkért, vagy inkább írj nekünk):

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el